Uutta liikkuvaa kuvaa julki!

Tällä viikolla Jari Rättyä & Käärmekeiton ystäviä hellitään aina mediaähkyyn saakka, koskapa julkaisunsa saavat kokonaista kaksi (2) uutta videojulkaisua.

Ensinnäkin, albumiraidasta ”Matkasaarnaaja” tehty pätkä, jossa komeiden suomalaisten miesten lisäksi voi ihastella amerikkalaista, ihan jumalattomia määriä polttoainetta hörppivää pakettiautoa. ( Vuokraajan mukaan toki ajotavalla kulutuksen voi vähintäänkin puolittaa.)

Toiseksikin, viime kesänä Kaustisen festivaaleilla taltioitu Rättyän sooloesitys, jossa taiteilija hämmentävän hyvin onnistuu eläytymään rakkaudennälkäisen yksinäisen miehen sielunmaisemaan.  Tämä uusi laulu on nimeltään ”Kurtisaanivalssi” ja studioversio siitä löytyy myös ihan näinä päivinä julkaistavalta ”Maaseutumusiikkia vol 2″-kokoelmalevyltä.