Uusi albumi ”Romanov” syksyllä 2023!

Jari Rättyä & Käärmekeitto aloitti tulevan pitkäsoittonsa äänitykset loppiaisena. Paikkana jälleen E-studio Suomen Sipoossa ja puikoissa Jyri Riikonen.

Digisinglen verran uutta materiaalia esitellään jo keväällä.

Kokonaisuudessaan ”Romanov”-albumi julkaistaan syksyllä 2023 majesteetillisen komeasti vinyylipainoksena. Nettiversio tulee ladattavaksi ainoastaan Käärmekeiton omalle bandcamp-sivulle. Puliveivaripalveluista sitä ei tule löytymään.

Rakkautta, rauhaa ja kaiken elollisen kunnioitusta koko Universuumiin toivottavat Soppapojat.

Kesällä 2022 livenä…

Kesällä 2022 Jari Rättyä & Käärmekeitto pakkaa pelit ja vehkeet ja kimpsut ja kampsut ja matkustaa musisoimaan oheisessa kuvassa listatuille paikkakunnille. Jotenkin on vahva ennakkoaavistus, että lystiä tulee olemaan. Joten sinne siis kyllä vaan!

Marraskuussa Riihimäki ja Helsinki

Jari Rättyä & Käärmekeitto Vihreässä Talossa Riihimäellä PE 19.11. Mukana myös mahtavuus Nightbird. Soitto alkaa klo 20.

Rättyä soolona Juttutuvan jameissa Helsingissä SU 21.11. Napakka 20 min slotti alkaen klo 13.40.

Livenä loppukesästä 2021!

Piiitkä keikkataukomme päättyy kuin päättyykin! Setti alkaa olla kunnossa ja seuraavat esiintymiset tapahtuvat loppukesästä 2021:

LA 24.7 PUISTOKARKELOT, Alppipuisto, Helsinki ( Rättyä (soolo) klo 18 )

LA 31.7 COUNTRY CLUB FESTIVAL, Turku ( Jari Rättyä & Käärmekeitto klo 18 )

LA 7.8 ELOKESTIT, Mommila ( Rättyä (soolo) )

4. levyn äänitykset valmistuivat

IMG_6815Jari Rättyä & Käärmekeitto saattoi neljännen pitkäsoittonsa äänitykset kunniakkaasti päätökseen helmikuussa 2020. Albumi julkaistaan syksyllä. Orkesteri on tällä hetkellä hajaantunut kolmen valtion alueelle eikä keikkaile ennen tammikuuta 2021. Jarin soolokeikat voi kuikkia Keikat-osastolta.

Kuvan E-studiolla nappasi Mia Holopainen.

 

Pottulaulu pentele

Taiteilija Rättyä tässä, ei yksin, vaan bouzouki seuranaan. ”Pottulaulu” tulee täydessä, sähköisessä loistossaan Käärmekeiton 4. albumille. Äänitykset alkavat tammikuussa 2020.